MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Po 3 do 5 dniach kiszone rzodkiewki będą gotowe do jedzenia.
fot. Katarzyna Puczyńska

Na zdrową przekąskę polecam kiszone rzodkiewki. Idealnie smakują do kanapek i dań z grilla. Takich rzodkiewek w solance jeszcze nie jadłeś

Kiszone rzodkiewki. Krok 5

Po 3 do 5 dniach kiszone rzodkiewki będą gotowe do jedzenia.

Zobacz również

Samorządowiec, jeździec i pasjonat historii z Jasła szefem oddziału KRUS w Rzeszowie

Samorządowiec, jeździec i pasjonat historii z Jasła szefem oddziału KRUS w Rzeszowie

Piwo oleskie i mus dynia. Lokalne produkty mają coraz większe wzięcie

Piwo oleskie i mus dynia. Lokalne produkty mają coraz większe wzięcie

Polecamy

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać

Tak członkowie ABBY wyglądają teraz. Trudno ich rozpoznać

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz

Ból oczu lub słabszy wzrok? To mogą być blizny na oczach. Sprawdź, czy je masz

Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami

HIT DNIA
Jaki french jest teraz modny? Tylko ten z żółtymi końcówkami